Yaşam Notlarım'a Hoş Geldiniz.



6 Aralık 2013 Cuma

Pascal Campion

Dün gece hayli ilerleyen bir saatte, bloga dönmeye karar verip, bir iki şey karaladıktan sonra ve üstüne yorumlara bakıp, olumlu mesajlar alınca moralim yükseldi. Hiçbir şey olmasa sırf beni mutlu eden, canı gönülden gelen o güzel ve anlamlı yorumlar için yazmaya değer. Teşekkür ediyorum kendilerine (kim olduklarını biliyorlar)....

Beni gülümseten bir anıyı yazmak isterdim ama şu son zamanlarda geçmişime dönüp baktığımda,  daha çok haksızlık ve vefasızlık damgasını vuruyor hayatıma, dolayısıyla şimdilik bizatihi bana ait olmamakla birlikte içimi ısıtan bir çizeri paylaşmayı uygun görüyorum.

Kendisi Pascal Campion. Bence harikulade bir çizer. Çekirdek ailesinden esinlenerek karikatürize ettiği, sempatik, insana umut veren, gerçek sevgiyi hissettiren çizimleri var. İlgilenenler için internet sitesi bu linkte. İngilizce biliyorsanız, kısa kısa başlıkları da var çizimlerinin.

Tesadüfen keşfettiğim ve neredeyse her gün tıklayıp yeni çizimini merak ettiğim bir yetenek. Belki biraz "evli, mutlu, çocuklu" çizimleri var ama çift hayatını ya da arkadaşlıkları güzel işleyen çizimleri de mevcut.

Şimdilik favorilerim,

The Dance, bir babayla kızının "aşk"ları ancak bu kadar güzel, naif ve dokunaklı anlatılabilir sanırım. Eşim bu çizimi evde tekrar etmek suretiyle, Defne'nin doğum gününe yetiştirmeye çalışıyor.

Ginger, uzun zamandır ara verdiğim ve geri dönsem de bir daha asla aynı tadı yakalayamayacağımı düşündüğüm arkadaş toplantılarını anımsatıyor bana. Uyumu, mutluluğu, serbestliği....

Siteyi biraz turlarsanız eminim hoşunuza gidecek bir iki parçaya rast geleceksiniz.

Sevgi ve ışıkla.....

4 yorum:

  1. HOŞGELDİİİN :)

    Yazılarını burada tekrar görmek çok güzel. Bence yazma işi bir yetenek ve sende de ziyadesiyle mevcut bu. Belki ilerde bir işe bile dönüştürmeyi düşünebilirsin naçizane fikrim. Zaman zaman insan bir rehavete kapılsa da-bende de olduğu gibi- yazmalı hep aslında, çünkü geçmişi okuduğumda iyi ki yazmışım diyorum çünkü hafiza-i beşer nisyan ile malul :)

    Tanıştırdığın çizer için de teşekkürler, tatlı bir sıcaklık var çizimlerinde.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Yeni rastladım buraya. :)

    Yine geleceğim. :)

    Yazmayı, okumayı seviyorsanız Kafa Dergi ve Ters Düz'e yorumlarınız ile beklerim. Ters Düz'de tv dizisi gibi bir hikaye serim var mesela sizi ona da bekliyorum. :)

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Hoşbulduk Sessizce, ne kadar güzel şeyler söylüyorsun bana, içten teşekkür ederim :) Pascal Campion bence de değişik bir çizer, yeniliklerini takip etmek lazım :) Sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. Selam Mert, en kısa zamanda ben de seni ziyaret edeceğim. Görüşmek üzere,

    YanıtlaSil

 
Zirve100 Site istatistikleri
Zirve100 Sayac