Özellikle kışın, pazar sabahı kahvaltılarının vazgeçilmezleri arasındadır ıspanaklı yumurta. Üstelik Cumartesi akşamı, dışarıda bir şeyler yiyip bünyenizi fast food ile doldurduysanız, sağlıklı beslenmeye dönüş için iyi bir seçimdir. Hele üzerine karabiber ektiniz mi bu iş tamam.
Malzemeler: Yarım kilo ıspanak(arzuya göre azaltabilirsiniz), iki yumurta, sıvı yağ, karabiber, tuz
Yapılışı: İyice yıkayıp ince doğradığınız ıspanağı, sıvıyağ ilavesiyle teflon tavada kavurun. Tuz ve karabiber ekleyin. Ispanak pişince, spatulanız ile iki yuva açıp yumurtaları bu yuvalara kırın. Tavanın kapağını kapatıp yumurtanın beyazlarının pişmesini sağlayın.
Afiyet olsun !
Neden Ambalajlı Süt?
4 yıl önce
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder